LIVRARE SI PLATA

Informatii utile despre livrarea produselor si modalitati de plata.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat cu care Vanzatorul (AM SI EU INVEST SRL) sau Revanzatorul (tert – dupa caz) are contract de colaborare.

Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CUMPARATOR in formularul de comanda, utilizand curieratul extern.

Pretul livrarii produselor practicat de AM SI EU INVEST SRL si de terti (revanzatori) este de 36 RON pentru saltele si produse vandute la balot sau foarte voluminoase (Ex: balot vatelina) cu valoarea pana in 900 de lei, 36 lei pentru toppere si (colete voluminoase – Ex: set de perne) si 26 de lei pentru protectii saltea, perne si alte colete mai mici. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 900 lei, transportul este gratuit. Plata la livrare se accepta doar pentru comenzile care au valoarea mai mica de 2000 lei. 

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Produsele de pe acest website sunt comercializate online si prin intermediul serviciilor de plati online oferite de procesatorul de plati EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ) .

AM SI EU INVEST SRL ( https://saltele-romanesti.ro/ ) si  EuroPayment Services Srl (EUPLATESC.RO ) garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre  EuroPayment Services Srl (EUPLATESC.RO ) pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele  EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ), acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Plata prin trasfer bancar se poate face in contul nostru: RO25BTRLRONCRT0CK5714601 deschis la Banca Transilvania. Dupa efectuare avem rugamintea sa ne transmiteti dovada platii pe email la contact@saltele-romanesti.ro.

Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Cumparatorului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii, tipuri de produse (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate.

AM SI EU INVEST SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Cumparatorul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Cumparatorul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.In anumite conditii AM SI EU INVESTSRL (sau Terti) poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale).

Produsele se afla in ambalaj sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta.

Vanzatorul este obligat sa demonstreze Cumparatorului, la cererea acestuia, modul de utilizare si al produselor cumparate.

Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile calendaristice.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 1 – 3 zile lucratoare sau 30 de zile pentru produsele LA COMANDA. Pentru produsele care se pot livra doar pe baza de PRECOMANDA sau Produs disponibil LA COMANDA. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Pentru produsele pe baza de PRECOMANDA sau Produs disponibil LA COMANDA, se accepta doar plata OP sau card online (plata in avans).

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a tranzactiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe SITE cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.Pentru conciliere interna gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@saltele-romanesti.ro si ne angajam sa va raspundem in maxim 24 de ore la solicitarea dumneavoastra.

Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 09:00 – 17:00, de luni pana vineri. Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara acestui interval orar, termenul de livrare va fi considerat incepand cu urmatoarea zi lucratoare. Comenzile plasate vineri dupa ora 15:00 sau in week-end sunt livrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi, daca produsele comandate nu se mai regasesc in oferta producatorilor si/sau importatorilor, precum si de a intarzia sau de anula livrarea produselor comandate de client in situatia in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa Societatii, cum ar fi, fara a se limita la cazurile de forta majora: incendii, inundatii, epidemii, greeve, razboaie etc, precum si a-si selecta clientela.